divendres, 31 de març del 2017

EMOCIÓ: LA CALMA

SEGUIM TREBALLANT LES DIFERENTS EMOCIONS. AVUI HA TOCAT LA CALMA
ENS HEM POSAT EN ROTLLANA I HEM EXPLICAT DIFERENTS SITUACIONS QUE ENS FAN ESTAR TRANQUILS, QUE SENTIM QUAN ESTEM TRANQUILS, COM ES TROBA EL NOSTRE COS, PARLEM QUE ÉS UNA EMOCIÓ POSITIVA PER NOSALTRES...
TOT SEGUIT, AMB AQUEST CLIMA DE TRANQUIL·LITAT, ENS PASSEM
EL POT DE LA CALMA 
AQUEST POT ENS AJUDA A REGULAR-NOS I RELAXAR-NOS. "Quan l’infant observa la purpurina i altres objectes com cauen, es genera una ordre inconscient que comunica al cervell que minvi l’agitació o estrès. I poc a poc es crea la calma".

AMB EL MÀXIM SILENCI POSSIBLE I AMB UN CLIMA DE TRANQUIL·LITAT, POSEM UNA MÚSICA RELAXANT I COMENCEM A PINTAR LLIUREMENT UNA MANDALA.
"La calma és necessària per pintar mandales i és molt apropiada per a aquesta activitat, ja que ajuda a trobar el camí cap a l'interior.  Al centre intern ens esperen la força, l'energia, l'equilibriel silenci i la serenitat.
La regla principal al pintar mandales és que no hi ha regles. Podem pintar des de dins cap a fora o començar al centre i anar en direcció contrària a la agulles del rellotgeo al contrari començar de forma arbitrària per diferents parts".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada